Wijnbeurs “PROWEIN” in Düsseldorf

En toen was het weer zover en “ProWein” in Düsseldorf opende de deuren. Wijnliefhebbers uit allerlei landen vonden elkaat drie dagen lang om de nieuwe jaargangen te proeven, ervaringen uit te wisselen of om de een of andere wijnboer als een nieuwe leverancier in het programma op te nemen. De stroom van bezoekers in de Oostenrijkse hal ging maar door en de belangstelling voor Oostenrjkse wijnen was nog groter dan een jaar geleden.

Zoals vroeger, was ik weer onder de indruk van de hoeveelheid en de kwaliteit van de aangeboden wijnen. Eigenlijk is zo’n bezoek een plicht voor iedere wijnkenner!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Winkelwagen
Scroll to Top