Pop-up Restaurant in het Jubelpark

Onder leiding van Paul Mayer heeft de “Österreich Werbung” (reclame voor Oostenrijk) een zgn. pop-up restaurant in het Jubelpark geopend. Dit restaurant blijft maar één week geopend. De kaarten voor de lunch en het diner worden verloot op Facebook. En veel Belgen, maar ook gasten uit andere landen kwamen langs en hebben goed gegeten. Het eten werd verzorgd door de Wener “kooksalon” WRENKH en natuurlijk kwamen er alleen de klassiek Oostenrijkse gerechten op tafel. De wijnen kwamen onder andere van de wijnmakerijen MALAT, SKOFF Original, Josef LENTSCH en Rainer CHRIST.

Eeen happening die werkelijk tot een traditie moet uitgroeien!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Winkelwagen
Scroll to Top