Nationale Feestdag van Oostenrijk

Zoals elk jaar werd ook nu weer de nationale Feestdag van Oostenrijk in Brussel in het Hotel PLAZA gevierd. Onder de paraplu van Salzburg kwamen vele Oostenrijkse ex-pats naar de receptie waar ze door de voorzitster van het parlement van Salzburg, Brigitta Pallauf, de gezent bij de EU, Walter Grahammer, en de bilaterale ambassadeur Jürgen Meindl werden ontvangen. Bij de goede Oostenrijkse lekkernijen werden een witte wijn van wijnboer PFAFFL,uit het wijnkwartier (Weinviertel) en een rode van wijnboer Anton BAUER uit de Wagram, geschonken. Beide wijnen werden zeer goed ontvangen door de gasten, want er bleef geen druppel over.

Wij danken de vertegenwoordiging van Salzburg onder de leiding van Michaela Petz!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Winkelwagen
Scroll to Top