Bubbles aan zee

“Bubbels aan Zee”; dit was het motto aan de basis van een happening in Middelkerke aan de Noordzee, waarbij in een grote lounge tent van alles wat prikkelde werd geschonken, behalve champagne. Een uitgelezen gelegenheid om veel Belgen van de uitstekende kwaliteit van Oostenrijkse sekt te laten proeven en wel meteen drie dagen lang. Het programma omvatte een jazz concert op vrijdag, een lounge party met vuurwerk aan zee op zaterdag en een brunch op zondag met klassieke muziek.

Een groots gebeuren, dat dank zij Alain Bloeykens, de ziel achter Megavino, beslist niet voor de laatste keer werd gehouden.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Winkelwagen
Scroll to Top