Wijnbeurs “MEGAVINO” 2012

Dit jaar was het dan zover: de wijnbeurs “Megavino” stond geheel in het teken van Oostenrijk. In het deel van de beurs, vlakbij de ingang, dat aan Oostenrijk was gewijd, stonden naast mij nog heel wat Belgische wijnhandelaren. Ook veel wijnbouwers uit Oostenrijk waren vertegenwoordigd om een passende partner is België te vinden. Dank zij de vele wijn boeren die mij steunden met monsters en met reclamemateriaal, groeide de beurs uit tot een groot succes. Zelfs gastronomen en handelaren uit het Franstalig deel van België hebben mijn wijnenuitgebreid geproefd.

In het bijzonder zou ik de wijnbouwers Michael MALAT, Jürgen STIEGELMAR, de wijngaard Erwin SABATHI en de firma SCHLUMBERGER willen bedanken die ook zelf aanwezig waren en mij zeer hebben geholpen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Winkelwagen
Scroll to Top